Torsdag

och kväll är det också

Oj oj oj, det var en stressig dag. Men jag tror jag lyckades få med det mesta. Det var mycket som skulle animeras och justeras och transporteras.

När vi kört hem och hoppat ur bilen så såg jag plötsligt att det for omkring ljuskäglor mot molnen! “Titta där“, ropade jag och pekade upp mot himlen. Sanna tittade upp, men höll på att gå ner i spagat, för det var så halt. Ha ha. Det var roligt. Sen när vi gick till huset så klagade jag på att de inte sandat tillräckligt mycket. Jag undrade även varför de inte gjort det. “Det är dyyyyrt! DYYYYYRT!”, svarade Sanna. Jag fattade ingenting.

Idag ringde Per Andersson också. Han sa att han var på väg hem från Falkenberg. På en stjärtlapp. Han sa även att han skall ha en show / föreställning på Liserbergsteatern i januari. Jag vet inte vad jag skall tro.

Nu sitter vi här vid köksbordet och lyssnar på gamla repriser på “På minuten“. Det är helt otroligt roligt och det är inte jätteofta man (jag / vi) sitter och lyssnar på RADIO. TV har jag ju inte haft på över 9 år, men radion hade jag helt glömt av. Micron lyssar jag på ibland, men den låter ju bara “brum brum brum pling”, så den klarar jag mig utan, i alla fall ur underhållningssyfte. Men jag kan verkligen rekommendera att ni går in och lyssnar och / eller laddar ner “På minuten“-avsnitt på www.sr.se, så himla roligt.

Ha ha.

Hej svejs, påminutenfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Torsdag afton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier