Jag var på maskerad förra veckan, där man skulle klä ut sig till pop- eller rockkaraktärer. Visste inte riktigt vad jag skulle klä ut mig till, så jag tog bara på mig min pappas gamla 70-talskostym. Planen var att dyka upp på festen och låtsas som ingenting. Om folk skulle fråga mig vem jag föreställde, så skulle jag be dem gissa tills jag tyckte att det lät bra och då skulle jag säg att jag var den personen.

För 10 år sedan var jag på samma maskerad. Jag var den gången utklädd till Magnus Uggla, men hade glömt ryggskylten där det stod “JAG ÄR KORT” på. Så när jag stod och pissade hörde jag att man ropade efter Tom Jones ifrån den mycket fint uppbyggda karaokescenen. Tom Jones, tänkte jag. Då började man ropa efter Henrik. Hm. Jag tittade mig själv i spegeln och insåg att jag ju var Tom Jones.

Och kan ni tänka er – i år behövde jag vid ett tillfälle gå och pissa igen och tror ni inte de börjar ropa efter Tom Jones även denna gång ifrån scenen? It’s not unusual, med andra ord.

Men något var väldigt konstigt med interiören denna gång. Det hängde en plansch med “Kings of Leon” på väggen och på något sätt tyckte jag bandmedlemmarna såg lite “busiga” ut. Efter lite mer noggrann inspektion upptäckte jag varför.

kings-of-leon-penises-01

kings-of-leon-penises-02

kings-of-leon-penises-03

Hej svejs, snopphållarfejs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier