Hejsan svejsan!

Läste precis att goa Sverrir Gudnason fick ta emot en Golden Goblet för bästa manliga skådespelare för sin strålande insats i filmen Original på Shanghai International Film Festival i Shanghai (ofan). Den svensk-danska filmen Original, som tyvärr fick oförtjänt dåliga recensioner, gick bara upp på biografer i Stockholm, Göteborg och Malmö. I bara 3 veckor. Ändå vann den första pris för bästa film i Shanghai. De kanske har bättre smak än oss, där borta? I alla fall annorlunda. Jag kommer bland annat ihåg att min kusin Fredriks artrockband Sinkadus sålde typ 3000 plattor i Japan!

Hur som helst, jag och Sanna var nere i Malmö på galapremiären för ett tag sedan och redan då såg Sverrir så HÄR glad ut!

sdfsdf

Jag trodde det var jag som fått hjärtklappning först, men det var bara Sverrir som fått handklappning.

Jag pratade ganska mycket med regissören Alexander Brøndstedt också, men jädrar vad dåligt jag förstår danska! Han kunde ha sagt vad som helst till mig och jag satt bara och nickade eller skakade på huvudet, samtidigt som jag log. Men han var väldigt trevlig i alla fall. 🙂

sdfsf

Okay att jag är färgblind, men den här gick jag inte på! Eller jo, jag gick ju på den, den som de påstod var en röd matta. Både jag och Sanna blev helt matta.

sdfsf

Detta är golvet inne på stället vi var på. Jag tyckte det såg ganska roligt ut, jag ville till och med kasta vatten på golvet för att liksom vända på leken "kasta macka" när man är vid en sjö. Typ vatten på sten, istället för sten på vatten.

Och jag saknade Tuva Novotny på festen, hon dök aldrig upp. Jag som hade hjälpt till att sminka en tatuering på henne i mitt eget kök och allt!

Hoppas det går bra i fortsättningen!

Hej svejs, Sverrirfejs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier