Sveriges tråkigaste

blogg

Ja, jag vet. Jag har ju inte hunnit skriva någonting alls denna veckan. Och finns det något tråkigare än när det inte händer något? Eller ja, hunnit och hunnit, förresten. Jag har inte ORKAT skriva nåt. Förlåt.

Vi är inne på andra blocket av inspelningarna av de 6 filmerna om Irene Huss. Det är två filmer per block. Jag håller på med grafik (för er som av någon underlig anledning precis börjat läsa bloggen).

Idag skulle vi ta ett teamfoto. Vi ställde oss allihopa ute i trappan som går upp till matsalen. Alla stod beredda när någon skrek “Lasse, var är Lasse!?” Ja, var var herr Brandeby? Han satt och slappade i en soffa, visade det sig, men alla stod kvar och väntade snällt på honom. När han kom dit så fick han ställa sig längst fram. Någon ropade “ännu längre fram!”. Så han gick fram och ställde sig PRECIS framför fotografen. Typ 40 cm ifrån. Så hon började fota. Antagligen ser man bara Lasse Brandeby och lite suddigt runtom bakom honom, ungefär 40 filmarbetare till. Jag hoppas verkligen att vi får den bilden också sen hehe. Han stod kvar en bra stund. Han trodde kanske att fotografen hade en såndär gammal kamera, som Mr Burns har, med extremt lång slutartid?

Och idag ringde Stina till Dean och sa “Hey, where are you nånstans?”. Det var också roligt.

Jag är ju gräsänkling i 3 veckor medan min söta fru är i Afrika, så nu kan jag passa på att jobba svinmycket och sen vara ledig. Men jag är helt slut och har somnat två gånger medan jag skrev det här inlägget. Nåja, dags att gå och lägga sig.

Hej svejs, jobbarfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Sveriges tråkigaste blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier