Yrsel av spikmatta (shakti)

Jag var ju helt knasigt yr ett tag, kändes som om jag sovit i en trimmad cementblandare. Och det är ju roligt att man alltid associerar vissa händelser med andra händelser. Typ som min kära farmor, vars bil blev stulen vid ett tillfälle. Samma helg den blev stulen hade de öppnat en pizzeria i närheten. Givetvis var det de som gjort det! Enorm underhållning att höra min farmor förbanna de numera hemkörningserbjudande pizzabagarna på estniska.

Hur som helst, den här gången tänkte jag INTE associera min yrsel med mitt frekventa användande av spikmattan (av typ shakti). Grejen är att det stod på instruktionsboken att man till en början skall ligga ungefär 10 minuter per kväll på spikmattan och att man i vissa fall kan drabbas av lite yrsel. 10  minuter? Amatörer, tänkte jag och låg på den i en timma här och 37 minuter där. Min yrsel blev bara värre och värre, jag gick till vårdcentralen, en farbror doktor glodde in i örat och bad mig luta huvudet åt höger, åt vänster, åt fanders, åt Mekka…men allt var helt normalt. Samma dag slutade jag använda spikmattan helt och kan ni tänka er – yrseln försvann efter 1-2 dagar. Nu är jag helt ‘normal’ igen (fast jag springer fortfarande allt som oftast in i dörrposter med axlarna och slår huvudet i takkanten när jag hoppar in i Volvobilar, vilket i vissa fall kan vara till nöje för övriga åskådare).

Så nu skall jag snart börja använda den igen, typ 10 minuter per kväll. Kom bara ihåg att inte kombinera vare sig spikmatta eller alkohol med bilkörning!

Hej svejs, spiksnurrfejs

PS: Var på quiz på l’assassino igår igen, det gick ganska så bra. Lite glest med folk bara, vilket är lite tråkigt. Kom dit för fasen! Jag har quiz igen om 2 veckor, ungefär. Jag käkade blåmusslor igår för att variera räkmackan. Det var väldigt gott, men kanske lite för komplicerat för min del, jag kunde inte äta och svara på frågor samtidigt 🙂

8 kommentarer till Shakti spikmatta och yrsel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier