Tisdagens quiz på l’assassino

Igår  hade jag quiz på restaurang l’assassino igen och kan ni tänka er – det gick bättre än senast! Jag snubblade inte mer än en enda gång, ingen gick, jag råkade inte rapa i micken och jag lyckades klämma i mig min hamburgare innan den blev helt iskall.  Trots att Leffe “Flantryne” skrek ut svaret på en b-fråga i baren blev det inget blodvite eller upplopp, på gott och ont.

Och laget som alltid vinner, Flottarkärlek, fick för en gångs skull lämna över översta prispallsplatsen till laget Puffball. De hade lika många rätt, men Flottarkärlek gick bet på utslagsfrågan. “Vilket år föddes Clintan?

Flottarkärlek gissade på 1932, Puffball på 1929. Svaret var 1930. SHIT vad gammal han är! Däremot vann Flottarkärlek paustävlingen “Som ler- och långhalm”. De hade alla rätt! Kolla här så får ni se hur det gick till.

Det var jättemånga som tyckte det gick skitbra och att det var ett riktigt bra quiz, så jag blev asglad! Tack alla som var där  🙂

Nu skall jag åka och mata en dvärghamster som heter Lola.

Hej svejs, dvärghamsterfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Quizet på l’assassassassassassino

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier