Idag var vi på ett av mina favoritställen, L’Assassino på Andra Långgatan i Göteborg. På måndagar har de halva priset på varmrätter, typ 2 för 1, och det är JÄKLIGT god mat. Fast jag var inte så hungrig, så jag käkade upp Sannas rester.

Imorgon (tisdag) är det quiz. Jag fick en lös förfrågan om jag skulle vilja köra ett ‘reservquiz’ utifall Johan som brukar köra quizet blir sjuk eller liknande. Jag funderade på det och jag undrar om jag skulle klara av att skriva ner 25 flummiga frågor och sedan hålla i ett quiz? Vad tror ni? Det hade varit jäkligt skoj i alla fall!

Det börjar 19.30, så om ni har lust och möjlighet så tycker jag ni skall komma dit. 🙂

http://www.lassassino.com/

Hej svejs, quizfejs

Liknande inlägg på bloggen!

5 kommentarer till Quiz och annat på L’Assassino

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier