…kom glatt lufsandes mot mig för att säga hej igår när jag kom till pappas hus. På huvudet hade hon en stor spindel. Jag vet inte om de var kompisar eller om spindeln hade lurat Ebba att  han / hon var en hundhatt egentligen, men jag var tvungen att kasta ut honom / henne in i grannens trädgård. Spindeln, alltså.

Sen hade vi lite middag, tacos, med Petra, Robban, Joseph “Ding dong” och Linda Fallskärmshopperskan. Även min lillebror Hjalmar fick faktiskt vara med, men han satt mest vid sin dator och spelade WoW. Hm, vänder man på det blir det “MoM”. Alltså upp och ner.

Innan dess hann jag sticka in och träffa min käre vän Robert Zuddas, hans kompis samt härliga Martina som jag gick på samma skola som en av gångerna jag gick på gymnasiet. Robert fick till och med smyga med mig ut i trappan på Excet och lyssna på en inspelning jag hade gjort och som jag hade med mig i mobilen. Känns ju jädrigt läskigt att låta någon annan lyssna på en när man sjunger, speciellt när han varit med och skrivit riktiga hits och är grym. Men han tyckte det lät bra och jag lovade skicka lite låtar till honom så att han lyssna och ge mig några tips. Gulp!

Idag är det lördag och jag har varit i Kungälv och fått en personlig guidningstur runt ett arkeologiskt utgrävningsområde. Ascoolt. Min kompis Hanna visade mig runt. De hade bland annat hittat en romersk “spelknapp” från 300-talet E.Kr, man brukar tydligen inte hitta sådana, speciellt inte när det inte rör sig om romerska gravplatser.

Nu har jag och Sanna käkat indisk mat och skall gå och sätta oss i någon bar någonstans, helst någon där vi inte brukar hänga (tyvärr l’assassino!) och dricka några sliskiga drinkar hehe. Händer väl inte alltför ofta.

Och förlåt för att jag drog en repris igår! Här kommer en som jag inte tror jag har dragit tidigare (i alla fall inte här på bloggen hihi).

Dålig lördagsvits!

-“Doktorn, jag har så ont i örat!”
-“Men vad har ni gjort?”
-“Jag har bitit mig i det.”
-“Va? Man kan inte bita sig i örat. Det sitter ju för högt upp!”
-“Jag stod på en stol”

Hej svejs, lördagsmysfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier