Fasen också, jag skulle ju gå och lägga mig, så fick jag den här länken av Patrik…jag skrattade så jag höll på att få puckelrygg. Underhållning på mycket hög nivå, helt genialiskt. Youtube är ett av de nöjen man inte skall ägna sig att sent på kvällarna om man har lätt för att skratta.

OBS klippet kan väcka lite anstöt hos vissa personer. Fast å andra sidan, jag tror inte ni varit kvar på den här bloggen om ni var överkänsliga.

Hej svejs, klippfejs

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Otroligt roligt klipp, underhållning på hög nivå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier