Backup för mobil

Bra gratistjänst för mobil säkerhetskopiering på nätet!

Hörde precis på radion att Tele2 har en tjänst för att göra en backup på din kontaktlista och kalender för 8 kronor i månaden. Jag har själv använt ZYB ett bra tag och det tycker jag funkar skitbra. Dessutom är det helt gratis också!

Efter du registrerat dig och angett vad du har för mobilmärke och beteckning, får du ange ditt mobilnummer. ZYB skickar ett litet tillägg till din mobil som du installerar. Sen är det bara att synka. Fördelen med att ha det på nätet och inte i t ex Outlook, är att om du skulle bli av med din mobil på Svalbard, i Nordkorea eller i Kållered, så behöver du inte ha med dig din dator eller åka hem en snabbis för att synka. Det är bara att gå in på nätet, för de flesta ställen har ju internet (kan i och för sig vara lite svårt i Kållered kanske?). Efter du har fixat din nya mobil och loggat in, laddar du återigen ner den lilla programvaran och VIPS och BOMSCHACKALACK så har du alla dina kontakter och din kalender i din nya mobil!

Det här var inte ett jätteroligt inlägg, men ganska nyttigt kanske? 🙂  Men för säkerhets skull så avslutar jag med en jädra ordvits som jag DRÖMDE efter vi varit på auktion i Noratrakten förra veckan;

-“Vilka datum sa du auktionen ägde rum i augusti”?
-“Första, andra, tredje!”

Hej svejs, ordvitsdrömsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Mobil backup

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier