I kväll var jag med under en filminspelning i Nordstan här i Göteborg. Det är den senaste Johan Falk-filmen som håller på att spelas in.  Det var rätt trevligt, de hade väl 48 statister som på kommando flyttade sig mellan de olika inspelningsytorna, det fanns två fikabord och en hel flock fejkpoliser!

I en scen kommer Mikael Tornving ut ur ett parkeringsgarage och kommer in på en av broarna som löper utefter väggen på andra våningen. När de spelade in denna scenen stod jag och åt en banan och drack någon läskig juice. De tog om scenerna gång på gång, men efter 5-6 gånger satt den! Då presenterade min fru mig för honom och han undrade lite om jag också var inne i filmbranchen. Då berättade jag för honom att jag är 3D-grafiker och då jäklar sken han upp som en liten animerad sol! Han är helt sjukt trevlig och otroligt rolig, han drog iväg mig bort från de övriga i teamet för att prata animerad film och vi kom snart in på en fullfjädrad story om – bajskorvar. Där stod vi, Mikael Tornving  och jag, och spånade fram världens mest sjuka historia om bajskorvar som simmade i coola 3D-miljöer i avloppsrören…spännande! Vi stod och garvade en stund, men sen sa han “Oj, jag måste springa iväg och vara hård och arg” och så sprang han iväg (och spelade hård och arg).

Vi gick ner en våning, för de skulle filma nerifrån och upp. Då stod han där uppe och väntade. Plötsligt fick han syn på mig där nere och började gestikulera mot sin egen bak, liksom som något kom ut därifrån, jag förstod inte vad han menade först. Men sen skrek han “JAG SKRIVER MANUS!” och pekade på mig. Jag gav honom tummen upp och asgarvade. Riktigt skön person. Vore kul om han skrev ett skitbra (m)anus!

Det roligaste var under en scen, då helt plötsligt någon jäkla väckarklocka gick igång inne på Ur&Penn! Haha, den ringde och ringde och folk stod utanför gallret och försökte komma på vad de skulle göra. Någon sa att den skulle ringa så i 20 minuter, men efter en timma insåg vi att det inte var riktigt sant. Men de spelade in ändå. Och sen när de brände av ett pistolskott, ja då gick ett alarm igång i någon av de närliggande butikerna. Då räcker det inte att skrika “TYSTNAAAAD”

Hej svejs, actionfejs

Liknande inlägg på bloggen!

5 kommentarer till Mikael Tornving och Johan Falk och pistolskott i Nordstan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier