I morse hängde jag med sötefru till sitt jobb. Träffade bland andra Jakob Eklund och Mikael Tornving, som sken upp när han insåg att det var mig han spånade 3D-animerade bajskorvsfilmer med vid en annan Johan Falk-inspelning. Det blev inte så mycket med de där filmerna, men man vet aldrig vad som händer i framtiden!

Jag satt och grejade lite med Sannas bärbara dator, då jag plötsligt började misstänka att den inte klarar sig hur länge som helst utan strömkabeln i.

Jag:
– “Finns det tillräckligt med ström i denna?”
Sanna:
– “I väskan”
Jag:
– “Nej, i datorn?”
Sanna:
– “Suck”
Jag:
– “He he”

Stackars Sanna 😉

Hej svejs, strömväskefejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier