Lunarstorm

– det hade jag glömt!

Haha, helt plötsligt så var det något som dök upp i huvudet på mig; Lunarstorm. Vad sjutton. Jag provade att gå in och jäklar, jag kom ihåg lösenordet!? Helt fantastiskt vilken stor grej det var en gång i tiden. Som Facebook, fast för barn (haha ja man kan ju vända på det).

Jag hade tydligen börjat blogga redan då, alltså för 9-10 år sedan. Här hittade jag ett inlägg som hette “Dagens goda gärning”. Ett tag var jag besatt att göra folk glada och liksom chocka dem lite grann. Eller ja, det gör jag ju faktiskt fortfarande. Att ägna en hel dag till att scanna in gamla skolkataloger är väl kanske en sådan sak.

Typ som inlägget “God Jul från Tina

Hur som helst, så här skrev jag på Lunarstorm då:


Dagens goda gärning

Fre 21 sep 2001 14:14, Övrigt, 28 läsare totalt

I tisdags var jag och min flickvän på väg hem i vanlig ordning. Men när vi passerade buskarna strax utanför lägenheten så såg jag att det satt någon form av kort i en av buskarna. Jag tog det och såg att det var ett OK-medlemskort och som tur var så var det även ett namn (relativt ovanligt) på. När vi fortsatte gå så hittade jag även en kamera. Och lite längre bort ett par läsglasögon i ett fordral. Och precis utanför dörren till huset så låg det en filmrulle. Jag tog alltihop, kollade buskarna ännu en gång utan resultat och så gick jag in och ringde nummerupplysningen. Jag fick då reda på att damen i fråga bodde i Skåne. Jag ringde ett par gånger men det var ingen som svarade.

Dagen efter gick jag in i datorerna på jobbet och där fick jag se att damen ifråga var 71 år. Oj oj oj tänkte jag, tänk om hon blivit rånad? Så jag listade alla med samma efternamn som damen i Göteborgsområdet och började ringa runt. Men det var ingen som ville kännas vid damen i Skåne. Då ringde jag till polisen och frågade om någon vid det namnet hade anmält något inbrott eller dylikt. Men det var det inte.

Så igår så åkte jag till Skånegatan (polishuset i Göteborg) och lämnade in det. När jag berättade hela historien så blev även tjejen i receptionen orolig och provade att ringa till skånenumret utan resultat. Så efter mycket om och men så fick jag fylla i lite papper för upphittat gods och där det enda jag ville få ut av det var att damen skulle ringa till mig sen och säga om hon var okej (eller ej).

Och nu alldeles nyss så provade jag att ringa igen, och minsann nu svarade hon! Har ringt flera gånger per dag sedan i tisdags så nu när hon svarade så blev jag helt paff och kom inte ens ihåg vad hon hette.

Men när jag började berätta hela historien så blev hon så himla glad och berättade att hon hade varit och besökt sin dotter i Högsbo, och på kvällen hade hon glömt att låsa bilen. Och givetvis hade någon kilat in i den och snott lite prylar. Hon berättade att både hon och hennes dotter var världens ärligaste och då sa jag som jag tror att det är: Är man snäll så kommer det komma tillbaka till en förr eller senare. Detsamma om man är ond och elak.

Hon frågade flera gånger om jag var nöjd såhär eller om jag ville ha något för det, men icke sa nicke!

Att göra en annan människa glad kan man leva på bra länge.

=)


Helt fantastiskt haha. Hittade några andra inlägg också, mest dåliga skämt (oj då, så förvånande).

Vad sägs om den här? Det tänker jag faktiskt på fortfarande!


“Tors 20 sep 2001 08:16,  Övrigt, 23 läsare totalt

Applåder

jag fattar det inte. I varenda amerikanska film så skall det i slutet stå en hoper jänkare och applådera. Vad är det som är så himla upphetsande med det?

Har legat vaken och funderat på detta hela natten, men har inte kommit fram till någonting.

Nåväl!

*klappklappklappklappklappklappklappklappklap p*

Tackar, tackar!


Det knäppaste är ju att vi fortfarande kör med liknande, omotiverade applåder. Som t ex de där programmen på TV, med Peter Settman? De börjar spela en låt och efter några sekunder, när den sega publiken börjar fatta vilken låt det är, så börjar de applådera. Varför? VAARFÖÖÖÖÖR!?!? Och då menar jag inte för att någon håller upp en skylt där det står “APPLÅDERA”, utan varför vill man ha dem?

Jag hade blivit förbannad om folk började applådera helt lamt när man började köra en låt.

Nåja, jag tänkte väl inte börja hänga på Lunarstom igen, men det var kul att bli lite nostalgisk.

Hej svejs, lunarstormfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier