Alla har vi ju våra hobbies. Vissa samlar på tvättbjörnar eller halsmandlar, andra på karatemästare eller frigolit. Jag samlar på brödrostar.

Min första brödrost tjänade jag ihop för ungefär 10-11 år sen. Alltså inte 10 MINUS 11 år sedan, då kommer jag ju tjäna ihop den först NÄSTA år, utan cirka runt 10 eller 11 år sedan. Jaja, ni är smarta, ni fattar (snälla förklara någon!!!). Hursom, jag hade hjälpt min farmors ‘kille’ att flytta ur sitt hus, där han bott i cirka 35 år utan att städa en endaste gång. Just den dagen hjälpte jag honom i ungefär 8 timmar, har jag för mig, och för detta fick jag följande:

-100 svenska kronor i form av omärkt sedel
– cirka 20 stycken ‘porr’-tidningar från tidigt 70-tal, där fanns allt utom porr
– en röd Elva, en brödrost, alltså (fjärde rosten uppifrån, i det högra skåpet)

Jag fick ingen sladd med, så jag kunde inte använda den. Däremot hittade jag en gul likadan (finns också i det högra skåpet) som jag ställde bredvid den första. Och då plötsligt trodde alla att jag samlade på dem (jag hade in- och utgående post i dem), så då fick jag en till när jag fyllde år och en till i julklapp…och så fortsatte det. Så nu har jag väl 16 eller 17 stycken! Men de är hemskt fina. Och jag är inte ensam heller, jag hittade flera stycken som samlar på brödrostar när jag googlade på ordet ‘idiot’!

Jag samlar på brödrostar, min fru samlar på flodhästar.

Jag samlar på brödrostar, min fru samlar på flodhästar. Och enligt bilden ovan så lider vi inte av väskebrist heller, för den delen.

Hej svejs, rostbrödfejs

5 kommentarer till Långt ifrån rostfri toastermaster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier