6. “ANDRA ÄPPLEMOSEBOKEN 45:35” Jag hade lånat min fars splitter nya Chrysler 300M och var på väg från Helsingborg upp och hälsa på hemma i Götet. Detta var precis när Håkan Hellström släppte ‘Känn ingen sorg för mig, Göteborg’, förresten.

Strax innan Hallandsåsen så käkade jag på ett stort, mumsigt rött äpple. Jag koncentrerade mig på vägen (ja, jag körde kanske lite för fort) och fumlade efter elhissen (det är något speciellt med mig och elhissar). Jag lyckades få ner rutan på passagerarsidan och tog i så in i h-e för att jag skulle lyckas få iväg äppelskrutten ut i skogen. SMACK!!! Vafalls!!?

Jag hade tryckt ner fel elhiss, jag fick ner den som var där bak, det var äpplemos överallt….Ett halvår senare när min brorsa satt i framsätet så tryckte han ner fönstret och sen upp igen. Då kom det upp en bit torkat äpple på rutan. Mums!

Hej svejs, äpplefejs

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier