2: “DIN SKO” Jag jobbade en tid ute på Volvo Cars i Torslanda. En morgon när jag var extra trött så gjorde jag som vanligt det man brukar göra på morgonen (kamma sig, kasta kaststjärnor, lyssna på Jampa Touminen och hjula motsols), sen bar det iväg till jobbet. Först gick jag ner till bilen, sen körde jag hela vägen ut till Torslanda, parkerade på den jättestora parkeringsplatsen, gick över densamma, in i de svinlånga korridorerna och vidare till min avdelning. Men jag tyckte det lät lite konstigt när jag gick? Det lät liksom “tjoff-plick-tjoff-plick-tjoff”? Så när jag var framme så kollade jag ner, och då hade jag två olika sorters skor på mig. För att undvika att någon annan lade märke till och nämnde detta fenomen innan jag själv gjort det, så ropade jag högt över hela avdelningen;

-“Hey, kolla! Jag har två olika sorters skor på mig! Ha ha! Så dumt”!

En annan dag, på samma parkeringsplats vid samma arbetsplats, var jag ännu tröttare. Jag hoppade ur min Ford Fiesta och skulle låsa. Jag stod där och trevade och plötsligt fick jag runt nyckeln. PLOPP! ‘Plopp?’, tänkte jag? Jaha, då hade jag öppnat tanklocket istället för att låsa dörren. Argh!

Hej svejs, skofejs

8 kommentarer till Klantig story, del 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier