Förlåt att jag inte skrivit något på så länge, det är förjäkligt!

Men jag kan ju iaf skriva om att jag tycker det är fantastiskt intressant att på morgonen somna om, drömma något och sen vakna igen. Alltså på under en minut?! Man liksom nickar till och under den tiden man nickar, så drömmer man något.

Det gjorde jag igår. Jag var lite vaken och så somnade jag om. Direkt var jag och Sanna ute och gick och vi kom fram till en lång kö. Längst bak i kön stod en kvinna med lockigt, blekblont hår och stentvättade jeans. Precis när vi gick förbi henne, så la hon av världens brakskit! Och så vaknade jag!?

Vad betyder detta?

Jag tror iofs att det faktiskt var min lilla dotter som pruttade. Eller min fru. Eller t o m jag. Eller alla på en gång. För vi är ganska synkade, änd-å.

Hej svejs, somn-prut-vak-fejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier