Hela natten drömde jag att det var en cp-skadad kattunge som höll på att leka och klösa mig på fötterna. Sen vaknade jag och upptäckte att igår när jag slog i min tå i en dörr, så gick en nagel av lite grann på vänster “ringtå”. Den lilla nagelbiten satt fortfarande fast, men stack rakt ut vilket innebär att min vänsterfot har imiterat en cp-skadad kattunge och huggit min högerfot hela natten med en nagel.

Jag måste haft ett katastrofalt fotarbete inatt, hoppas Sanna kunde sova?

Hej svejs, kattfotsfejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

3 kommentarer till I natt jag drömde 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier