Jaha, då har man gått en hel kväll och känt sig fånig för att man inte kommit på något att blogga om, trots att jag varit med om en hel del de senaste dagarna. Bland det sista jag skulle göra i kväll var att testa ett par jeans som jag skall ha på mig imorgon under min statistinsats i Johan Falk. Jag tyckte de satt bra, men det var något som ändå kändes fel…

När jag tog av dem igen, så såg jag vad som eventuellt var problemet.

testa jeans statist

De satt LITE obekvämt i skrevet. LITE. "Stickade jeans", jo jag tackar.

Så jag lämnar de här jeansen på samma sätt som en undersköterska som jag dejtade för några år sedan – i sticket.

Hej svejs, stickjeansfejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier