I natt jag drömde

Del 3

Jag höll på att glömma! Hade en oerhört märklig dröm inatt. Tyvärr kan jag bara dra den lite kort.

Jag stod och hängde och väntade på någon. En liten flicka gick förbi med två svinstora hundar, som var okopplade. “Hörru du, lilla flicka, du  kan väl inte gå runt med två så stora hundar lösa”, sa jag. Hon svarade något (jag minns inte vad). Men någonting om att hennes mamma lät henne göra PRECIS vad hon ville, hon hade typ ingen koll. Vafasen, tänkte jag. Jag tappade bort henne ett ögonblick, men sprang upp mellan några husvagnar. Då hittade jag henne, hon hängde i knävecken i en microvågsugn. Vad annars.

Jag hann precis öppna luckan, det plingade till. Så bar jag henne till husvagnen där hon bodde. Hennes morsa hade kanyler i armarna och en typ korsett och inget mer (!?). Hon var svarthårig, med mycket mascara. Hon såg ut som hon med hysteriskt hår i Dallas, fast mer som att det var två gorillor som kastat frisbee med henne. Nåja, resten av drömmen tog jag hand om hennes dotter, eftersom hon var upptagen med att ha kanyler i armarna. Och leka med gorillor.

Nej, nu jädrar går jag och lägger mig. Vi får väl se vad denna natten har att bjuda på. Gulp.

Hej svejs, Dallasfrissfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier