Jaha, nu har det gått ytterligare några år och bloggen finns kvar. Otroligt. 

Tänkte att jag faktiskt skall försöka skriva i den titt som tätt ett tag och se om det är något att spara. Det är ju ändå ganska kul att gå tillbaka och se hur ens hjärna “fungerade” för typ 10 år sedan. Vissa saker skrattar jag själv högt åt. Ja, jag vet. Men det är ju min humor.

Nåja, välkommen tillbaka säger jag till mig själv. Det spelar egentligen inte så stor roll om någon läser eller inte.

Hej svejs, återblicksfejs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier