Helgresumé

det där var ju en spännande helg

Jahaja. Nu var det måndag igen. Och jag tänkte dra en liten helgresumé.

FREDAG

I fredags var det full rulle, var ute på inspelningsplats och kollade så datorer och grafik funkade, vilket det verkade göra. Puh.

Full rulle med polisband under Irene Huss inspelning

På tal om full rulle. Den här rullen var INTE full. Men Linda är duktig och återanvänder den.

Efter detta stack jag hem en snabbis, drog några små, fina och kramgoa låtar på gitarr, däckade, vaknade av att Daniel skickade ett sms och varnade mig för afterwork. Jag flög upp ur sängen (otroligt vad man är kapabel till att göra när det är dags för AW) och tog vagnen bort till Excet. Trevligt, trevligt.

Sanna kom och mötte upp mig / hämtade mig. Tillsammans tog vi vagnen till Henriksberg (yeah) och där mötte vi upp lite folk och beskådade de asgrymma Raekum Dexter.

Raekum Dexter - rock'n'roll på Henriksberg i Göteborg

Fasen, jag vet inte vad som hände. Antagligen släckte någon alla bra lampor samtidigt som hela Raekum Dexter duckade. Typiskt!

Har ni inte hört dem, så klicka här –> Raekum Dexter.

Efter detta så var faktiskt den där fredagskvällen helt slut. Vi åkte hem.

LÖRDAG

Lite småfix här och där (mest där) och annat stod på menyn denna förmiddag. Ärligt talat så kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände på förmiddagen, vad jag däremot minns är på eftermiddagen, när jag tog min osedvanliga tupplur. Helt plötsligt hörde jag “MAU MAU MAU MAU MAU MAU MAU MAU MAU”. Jag fattade ingenting. Det visade det sig att vi hade fått finbesök av en katt. Den hette det, Mau alltså (alltså bara “Mau”, en gång).

 Katten mau käkar på köksgolvet

Han var ashungrig.

Sanna hade varit nere och kikat i tvättstugan och när hon kom ut så satt herr Mau där och tittade på henne och presenterade sig. Han hade lyckats få in ena framtassen genom halsbandet och satt fast på ett väldigt konstigt sätt. Men vi lyckades få loss bandet och fick då se att han troligtvis hade haft det där ganska länge, för det fanns inget hår där bandet suttit och under det hade han ett jättestort sår! 🙁 Det var helt “rötet” som vi säger i Götet, det luktade verkligen lik (till skillnad från likrummet jag var i i fredags).

Jag lyckades kämpa emot kvälvningarna och klippa upp en liten lapp som fanns fasttejpad på halsbandet. Och minsann, där fanns det ett mobilnummer! Sanna ringde numret, jag hörde en liten ringsignal och någon som svarade “Mau?”. Haha, nej, det gick inte till Mau, men det hade varit roligt om han hade en egen mobiltelefon! Det gick till en tjej som blev väldigt väldigt glad. Mau den lille rackaren, hade varit borta i 6 veckor!

Mau the cat äter mat

Det serverades middag på köksgolvet.

Så han fick lite skinka, och lite skinka till, sen bet han mig i skinkan och då sprang Sanna och köpte kattmat (tror hon blev lite sotis. Sotis är för övrigt hennes pappas katt) och jäklar vad han åt! Sen slutade Mau att maua, jag trodde först att han hade bytt namn, men han blev bara mätt. Sen kom tjejen ner och var jätteglad och vi var jätteglada och Mau var jätteglad! Hurra!

Sen slängde jag på mig kläder (jag var givetvis helt naken hela dagen, öh) och tog bilen till Scandinavium, där jag mötte upp min syrra. Det var dags för Håkan Hellström.

Håkan Hellströms konset i Scandinavium i göteborg

Så här upphetsad var jag.

Det var bra, även om han inte hade samma energi som för 5-6 år sedan när jag såg honom. Min mamma sa att det var för att han hade två barn nu. Aha!

håkan hellström konsert göteborg

Så här upphetsad var Håkan Hellström.

håkan hellström konsert

Och så här upphetsad var scenen. Den var så upphetsad att det helt plötsligt sprutade ut massa lappar!

Efter detta så körde jag hem, svidade om till en zombie, som enligt Eva fick mig att se ut som Norman Bates mamma (fast kanske med en fågelskit från en zombiemås i fejset).

Tip the Velvet fest Henrik zombie

Så här kan man ju också se ut.

Sen stack iväg till Tip the Velvet Yaki-Da. Det var asgrymt, fasen vilka härliga kreationer och kreatur vi fick nöjet att se! Sanna hade en asgrym käftgrej, det såg ut som hon hade försökt äta eld.

Tip the Velvet - Sanna som zombie

"Read my lips! No?" Asgrymt! Men något hångel blev det inte denna afton!

Sen promenerade vi hem.

SÖNDAG

Det blev två filmer på söndagen, en del fixandes på mitt kontor och så var jag en snabbis hos min vän Alexis och kollade när hans katter borrade ner sina huvuden i mina skor.

Hej svejs, Mau-hellström-zombiefejs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier