Helgresumé

Fredag

Jag och Sanna har kilat stadigt i 5 år och detta firade vi genom att käka mat på Meze på Vasagatan. Väldigt god mat och mysigt, kanske något hög ljudvolym vid tillfället, men det lugnade ner sig. Efteråt smög vi förbi Krakow och tog en öl och en drink. Det var sjukt längesedan jag var där, men det var lika skön stämning som jag minns det.

Så här snygga var vi i mörkret.

Så här snygga var vi i mörkret.

Minst lika snygga.

Minst lika snygga.

Efter den här kvällen kände vi oss som två tjockisar och rullade hemmåt i natten.

Lördag

Lördagen blev ganska så lugn. Satt hemma och förberedde mitt senaste webbprojekt, som jag snart kommer att presentera. 🙂 Vid åttatiden på kvällen tog jag en påse öl och spatserade upp på berget till Nef-Anders residens. I drygt 2 timmar satt vi djupt nedsjunkna i hans soffa och drack öl och glögg.

Det sjukaste jag sett i en soffa såg jag en av gångerna jag reste på mig för att gå ut och hämta en öl. Mina jeans hade gjort galet snygga avtryck i soffan!

Jag har ingen som helst aning om hur jag gjorde...

Jag har ingen som helst aning om hur jag gjorde...

...men snyggt blev det!

...men snyggt blev det!

En annan helt otroligt sjukt rolig sak var när jag och Anders stod i fönstret och lös med en jäklans stark ficklampa på intet ont anande kvällsflanörer. Alltså, hur moget är det att skratta sig fördärvad för något sådant? Men det gjorde vi och vi är stolta över det!

Senare bestämde jag mig för att träffa Åza i stan, hon har flyttat till en ny lägenhet i Vasastan. Så jag gick (helt fel) och stod plötsligt utanför hennes port och ringde på. I ena handen hade jag en öl, i den andra en gul ballong som jag lyckades hitta på vägen. Jag ringde på hennes porttelefon och jag ringde och ringde , men ingen svarade.  Jag tänkte jag skulle skoja till det lite grann, så jag ställde mig helt bredbent, så att jag på detta viset skulle se väldigt kort ut när Åza såg mig genom portfönstret. Men det var ju ingen som dök upp! Efter några minuter, så lade jag märke till någonting; på andra sidan gatan var det världens fest! Och där står jag, med en öl och en gul ballong, bredbent och förväntansfull. Kan tänka mig att det var en lite annorlunda syn.

Till slut kom hon ner och vi gick ner mot Avenyn. Jag fäste ballongen på en stolpe vid Vasaplatsen. Någon av er kanske såg den där igår.

Så här såg gatulyktorna ut förr i tiden, när det var gas i lyktorna. Men jag vet i och för sig inte om det var helium?

Så här såg gatulyktorna ut förr i tiden, när det var gas i lyktorna. Men jag vet i och för sig inte om det var helium?

Först gick vi till Lilla London. Vi utmanade varandra på Othello och lyckades spöa skiten ur varandra ett par gånger. Sen dök Peter upp och spöade mig. I Othello, alltså, guschelåv.

Så här finurlig kan man se ut. Inget pokerfejs, direkt. Men väl ett Othello-fejs.

Så här finurlig kan man se ut. Inget pokerfejs, direkt. Men väl ett Othello-fejs.

Sen gick vi vidare till Excet av alla ställen, jag vet inte om det är så himla roligt där, men jag och Åza har ju alltid roligt var vi än är. Titta bara så tokiga vi var när vi stod framför en spegel och tog kort på oss själva för att kunna bevisa hur tokiga vi är:

Imponerande haka

Imponerande haka

Vi lyckades med konststycket att dansa hela dansgolvet tomt! När vi började fula oss så var där fullt, men när vi slutade var vi ensamma där haha. Du kanske inte skall svinga höfterna så mycket, Åza!

Därefter begav vi oss till Peacock och hälsade på Johan. Sen gick vi ut och runt en sväng, Åza ville absolut inte gå hem. Men jag följde henne till porten, som den gentleman jag är. Därefter joggade jag bort till 7:ans gatukök där fru Sanna och fröken Christina tryckt i sig diverse nattagrismat. Hon var tvungen att vänta där tills jag kom, eftersom jag inte hade några pengar kvar på mitt kort. Så jag sprang in, beställde, hon räckte fram sitt kort och betalade, sen gick de  hemåt. Men jag hann ikapp dem.

Söndag

Jag har inte gjort ett skit idag! Suttit framför datorn och hållt på med mitt projekt och rensat och fixat och donat. Kollat på mängder med TV-serier och käkat varma mackor. Det har helt klart varit en härlig dag. Var ute 2 minuter på balkongen, bara så att jag inte skulle känna att jag suttit inne hela dagen 🙂

Nåja, nu skall jag sova, imorgon skall ni få se vad jag har kokat ihop!

Hej svejs, resuméinläggsfejs!

6 kommentarer till Helgresumé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier