Det här handlar både om någon sorts klantighet, men då den utspelas på ett gym så hamnar den liksom mellan två serier, ‘Klant!’ och ‘Grym på gym’.

Nåväl, jag hade varit och tränat på Friskis i vanlig ordning. Den här gången tränade jag axlar och tits (kanske lite annorlunda kombination, men jag kände att det var rätt för dagen). Grejen är att jag hade lite för tajt t-shirt på mig och jag sväller så jädra mycket när jag tränar. PLUS att man är helt slut och svettig. Så när jag kom ut i omklädningrummet så började jag klä av mig (oj, nu blir det spännande), jag tog av mig min kavaj, sparka av mig båda skorna…nej vänta, jag hade ingen kavaj. Däremot så började jag ta av mig min tajta t-shirt (det är förresten Bruce Lee på den), vilket var asjobbigt, svullen och svettig som jag var. Så jag lyckades liksom kränga upp den över huvudet, med bägge armarna låsta i ett kors…och där fastnar jag!! Jag fick varken av mig den eller på mig den igen!?

På gott och ont var jag helt själv i omklädningsrummet just då, det hade ju varit pinsamt att behöva fråga någon om han kunde hjälpa mig klä av mig, liksom…men tänk om någon kommit in! Och där står en snubbe utan huvud, med någon form av tvångs-t-shirt på sig?

Hur som helst, jag stod väl där en stund innan jag kom på vad som kunde göras. Jag stegade helt sonika fram till klädkrokarna, nöp fast t-shirten i en krok och backade således ut ur t-shirten.

Så jädra dumt!

Henrik som den hiskeligt fulla Elefantmannen

T-shirten på bilden har inget med texten att göra. Detta är från en fest i Östersund för några år sedan.

Hej svejs, svettfejs

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Klantig story, del 8 + grym på gym 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier