En polare skall sälja sin Ford Fiesta, vilket kom mig att tänka på den där gången jag skulle sälja min Blåbärt. Det var en lustig liten bil som var med om ganska mycket i sina dar. Vid något tillfälle var det någon som hade backat in den, så att det blev en liten buckla på sidan. Så jag körde den till min polare som bånkade till den lite snyggt, fast man såg ju att det varit en buckla där tidigare.

Någon kväll efteråt så fick jag ett sms från min granne Emma. Hon skrev “snygg buckla du har på bilen!”. Jag skrev att jag visste om det, att jag nyligen varit och fått den fixad men att det kanske inte såg helt perfekt ut. Då skrev hon “Öh, du kanske skall gå ut och kolla på den?”. Så det gjorde jag. Det visade sig att någon hade HOPPAT på motorhuven! Haha! Jag skrattade så jag höll på att dö. Visst blev jag förbannad, men vem fasen hoppar på huven på en sån liten söt bil? Det måste varit en otroligt störd människa. Typ en sån som skulle skjuta sönder en ‘My little pony’ med en scudmissil eller breda messmör på en hönökaka med hjälp av en köttyxa. Eller ja, ni fattar väl vad jag menar (som vanligt).

Sen åkte jag till en annan kompis som fick bånka till huven. På vissa Fiestor så öppnas huven som på SAAAB:ar, alltså framåt-uppåt. När vi stod där och min polare även kollade lite på motorn, så kom hans kollega, som var svinstor och långhårig. Han liksom hängde armarna längst upp på huvens kant och snackade lite. Men sen när vi skulle stänga den, så var den helt sned! Tror t o m ena fästet gick av sen.

Hur som helst, såhär såg annonsen ut! Kolla in hela här

Jag vet inte om jag sett Hanna sen dess...?

Jag vet inte om jag sett Hanna sen dess...?

Min tidigare annons med skinnsätena hittar ni här

Hej svejs Hanna-som-hängde-med-bilen-fejs

En kommentar till BestOfBlocket.se: Min Ford Fiesta-annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier