Nötter

i olika storlekar, ändå lika allergiframkallande

Jag skulle käka nötter på jobbet häromdagen. Vi brukar har nötter liggandes i en skål i köket, mycket trevligt. Så jag gick och tog en näve, eller rättare sagt, jag la dem i en liten skål och gick tillbaka till min plats.

Väl framme började jag mumsa på dem. Det var lite olika nötter, alltså olika modeller på dem, men de var alla väldigt goda. Men plötsligt så hände det något skumt; jag skulle precis ta och stoppa in en nöt i munnen då jag till min stora förvåning upptäckte att den börja flaga? Allt nötskinn ramlade av den, precis där jag nuddade den med mina fingertoppar och den antog en synnerligen konstigt form. Det var då jag insåg vad det var för fel.

DEN var allergisk mot nötter!?

En nöt som är nötallergiker

Det är ju skitlöjligt. Som typ en hund som är pälsdjursallergiker.

Vi nötter måste ju hålla ihop och inte stöta ifrån varandra eller nöta ut varandra.

Hej svejs, nötfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier