Modell -75

– en härlig årgång

Jaha, idag var jag iväg och blev fotograferad. Det skulle bli till en internationell broschyr som tyvärr nog inte skulle hamna i Sverige? Jag lovades få en i vilket fall. Vi filmade faktiskt lite också, men kommer antagligen bli dubbade till tyska eller något annat fräckt språk. Kanske skånska? Det hade varit roligt.  Jag har alltid velat kunna prata riksskånska, coolt.

Magnum...its beautiful!

"Magnum...it's beautiful"! Vid sminkbordet. Jag övar poser.

slkjfsdf

Jag vet inte riktigt varför jag ser ut som en bögig Clark Kent (eller Barbies snubbe, vad heter han? Clark Ken?) med skägg, men jag antar att det fanns någon mening med det. Mitt ärr syns rätt mycket också, ser jag nu.

I själva verket går vi och tar käk i en matsal, det är jag och 3 stycken andra personer. Samtidigt tas det massa bilder. En tysk chef av något slag var där också, han försökte lägga näsan i blöt ett par gånger och ville ha in om än fler antal av sin produkt i bild. Men det fick han inte, det skulle se alldeles för konstigt ut.

Kul var det i alla fall!

Hej svejs, schenkenbergfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till 1975 års modell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier