Se där ja. Nu verkar det som att det är kört. Har ju länge lovat folk till höger och vänster (säkert även nån centerpartist) att börja blogga.

Vet väl inte än vad jag skall skriva om, men de som känner mig vet att jag råkar ut för saker hela tiden. Är det inte för att jag är extremt klumpig emellanåt, så är jag på fel plats vid fel tillfälle och har helt fel kläder på mig. På fel ställen, typ string-sombrero och högklackade jeans.

I lördags var jag t ex på rätt ställe, Nationalteaterkonserten på Sticky i Götet. Men jag var ändå på fel plats, eftersom en brud framför mig armbågade mig rakt i fejset när jag skulle dricka öl. En liten bit av en tand flög loss och begav sig i en vid båge över dansgolvet. Bruden framför vände sig om, såg att jag höll mig för munnen och gjorde tummen upp. Tummen upp!? Vad fan betyder det? Att hon var tandläkare och såg att flygande tandbiten inte innehöll några hål? Att det inte gjorde något om tanden lossnade helt, eftersom jag då kunde ersätta den med hennes jävla tumme, som hon så snyggt höll upp och erbjöd?

Efter konserten hängde vi med bandet och drack upp deras öl. Ulf Dageby var ömsom glad, ömsom arg. Eller ja, hans ansikte åkte upp och ner. Nikke Ström var ömsom skäggig, ömsom svinskäggig, det var skägg överallt! I mössan, på glasögonen, innanför jackan, i Borlänge…det var galet mycket skägg.

Efter detta skulle jag egentligen till Nef, men saken var att jag var så full att jag inte kunde gå riktigt, jag kunde bara gå på låtsas. Såg ut som jag dansade square dance. Ett steg hit, ett steg dit, shuffle-ball-change FLAP! Inga applåder. Men däremot en taxi som jag på något sätt liksom sögs in i. Jag bad honom köra mig till en godisaffär i närheten. Kom inte riktigt ihåg min adress. Men hem kom jag! Inte till mig, men ändå!

Äsch, nu orkar jag inte skriva något mer. Men det var ju en bra början i alla fall.

Så, gonatt

6 kommentarer till YX YX YX!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier