För ett tag sedan skrev jag ett sms till min fru, typ “Hej, jag kommer hem lite senare, ringer om en stund.”

Efter några dagar så får jag ett sms där det står “Vem är du?”. När jag kontrollerar numret så ser jag att jag av en olyckshändelse i all hast lyckats slå in ’66’ istället för ’99’. Så jag svarar “Hej, jag heter Henrik. Förlåt, jag skulle skicka till min fru, men råkade slå in fel siffror, sorry!”. Efter ytterliggare några dagar får jag ett nytt sms från samma person;

“Hur visste du mitt nummer?”.

Vad svarar man på det?! Finns det något bra svar?

Hej svejs, nummerupplysningsfejs

Liknande inlägg på bloggen!

13 kommentarer till Vad svarar man på det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier