Att rapa

– en ursäkt som i vissa fall gör att det är lugna puckar, trots allt

Jag läste ett inlägg på Talkback’s blogg om hur han råkade rapa högt vid ett gymbesök i sällskap med 8 andra personer i ett litet stretchrum. Jag har ju även själv gjort detta ett flertal gånger, kanske inte i något stretchrum, men däremot bland annat under ett större möte med några chefer och annat löst folk när jag jobbade på Skanova. Det var som om någon slog mig i magen, en riktig attackrap. Högt och stolt.

Så här kommer ett tips till ursäktande kommentar för alla er som råkar rapa och / eller fisa i sällskap:

-”Förlåt, jag vet inte vad som flög ur mig”

Hej svejs, rap-fis-fejs!

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Ursäkter som fungerar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier