Trött

men ganska glad. Men trött.

Jäsickens vad jag jobbar. Men det är lika kul fortfarande. Idag körde jag polisbil, t ex. Rakt igenom hela Gamlestaden. Tack och lov var det ingen som blev rånad utefter vägen, vad tusan hade man gjort då?

Polisbilar har många knappar i sig

Åh, jag kunde knappt hålla mig från att trycka på en knapp! Gulp!

Nu har jag iaf diskat hela jädra diskhögen i vredes-mode (det bästa mode:et när man skall diska) och nu skall jag skicka några viktiga midnattsmejl innan jag begår harakiri med självaste John Blund, den jäveln.

Hej svejs, polisbilsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier