Ja, nu kommer det ett sånt där inlägg där jag lägger ner ohälsosamt mycket energi på att göra mig lustig över vissa människors “problem”. Vem bryr sig om diktaturer med kärnvapen, svältande barn i Afrika, växthuseffekter, vanvård av äldre, terroristhot och annat, när man kan bli upprörd över att en trafikskylt som ändrats för att man tidigare blivit upprörd, inte blivit som man velat?

Det verkar bli värre och värre och jag måste erkänna att jag tycker det ändå är ganska underhållande, så jag tänkte jag skulle hjälpa alla er på mitt eget sätt, då psykvården inte verkar göra sitt jobb.

Det senaste är ju att man ville blidka det fåtalet muppar som störde sig på Herr Gårman (ja, precis. Här Går Man. Fattar ni? Inte? Ok.) Så man bytte ut Herr Gårman till Herr Fruman. Eller om det var Fru Herrman. Nej, Fru Gårman.

Man kan tycka att bilderna som kommer upp här nedan är jättelöjliga, men då kanske ni får en aha-upplevelse och lite självinstinkt och inser hur j-a löjlig den här debatten faktiskt är? Vi gör ett försök.

Vi börjar med Fru Gårman.

Och sen har några andra förslag:

Herr Gårman Herr Fruman

Usch, så här kan det inte se ut!

 

Trafikskylt förslag

Så där ja!

 

Trafikskylt älgtjur

Vafalls!? En älgtjur!?

 

Älgko trafikskylt

Åååh, nu blir jag lugn i själen...

 

Vägskylt killcykel på bild

MEH!!!

 

Damcykel på bild

Så där ja! Nu kommer jag kunna sova gott.

 

Nödutgång skylt med man

Jaha, får inte tjejer springa ut om det brinner? Va?

 

Tjej på bild nödutgång skylt

Hurra!

 

Vägarbete skylt varning

Jaha, varför visar jag den här bilden nu då...? Den är väl bra som den är?

 

Varning skylt vägarbete kvinna

Åh, nu förstår jag! En skylt tillägnad alla kvinnliga vägarbetare som jag så ofta ser när jag är ute och kör bil! Åh, nu kommer jag vara lycklig i flera timmar!

Jag vet, det finns kvinnliga vägarbetare. Och nej, jag är absolut inte någon motståndare till jämställdhet. Men jag önskar att människor i större utsträckning använde sina hjärnceller mer än sina förvirrade känslor när det skall debatteras och tas vissa beslut.

Hej svejs, genusskyltsfejs!

PS: Sorry om jag nu gör någon upprörd, men jag tror och hoppas på att det är fler som skrattar när de läser det här inlägget än som gråter 😉 Puss på er.

 

 

Liknande inlägg på bloggen!

14 kommentarer till Trafikskyltar – dagens i-landsproblem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier