Hade quiz igår igen på restaurang l’assassino, det gick mycket bättre denna gången. Iofs så var jag lite mer nervös än sist, men det gick väl bra ändå. Förra gången hade de som vann 16 poäng av 25 möjliga. Då var det på tok för svårt. Igår hade de som kom SIST 16 poäng, så det var väl lite väl lätt.

Jag hade ett bildquiz, “Känner du igen Nårah Jones?“, där man fick se bilder på ett gäng olika Jones-isar (?).  Du kan själv ladda ner PDF’n HÄR och testa dina Jones-kunskaper. Och jag får än en gång be bildquizvinnarna om ursäkt för att jag la chokladen som de vann på något jättevarmt, de hade ju smält helt. Men jag erbjöd dem faktiskt ett par sugrör!

Hm, jag skulle nyss slå ihjäl en blomfluga, men jag missade inte bara den, jag missade mina egna händer! Haha! Typ ena lillfingret och andra pekfingret höll på att fastna i varandra, hade varit kul om jag lyckades pricka flugan där emellan. 😀

Nåja, nu bär det av någonstans, kanske Delsjön. Inte för att jag kanske skall bada, men bara att titta på andra som gör det kan vara rätt skön underhållning.

Hej svejs, nårahjonesfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

3 kommentarer till Tisdag quizdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier