Jaha, då var det tisdag igen och man sitter här och glor. Ni vet väl sedan tidigare vad jag tycker om tisdagar. Gör en liten återblick av helgens höjdpunkter och här är de:

– satt hemma hos Petter och kollade på allsköns dokumentärer, allt från gangstrar till grottor. Sen gick han och köpte ostbågar och jag gick och träffade Sanna och hennes syrra på Smaka vid Vasaplatsen. Fick en låt tillägnad av DJ Il Stefano, en hårdrockslåt. Den hette “Die motherfucker, die”. Jag blev rörd.

– en tjej som heter Sophie mailade och berättade att hennes storasyster och tillika min gamla flickvän Louise skulle gifta sig. Hon undrade om jag kunde spela in en liten hälsningsvideo till möhippan. Det gjorde jag. Jag skulle egentligen spela introlåten till “Björnes magasin” på piano, för det gjorde jag när vi var tillsammans för 15-16 år sedan. Men då jag inte hade något piano fick det bli en smäktande Dylan-cover på gitarr istället. Det blev tydligen succé och Louise skrev och tackade och berättade att jag näst intill fått stående ovationer för mitt framträdande, haha! Det var riktigt roligt. Kanske kanske kommer videon upp här i framtiden. 😉

– var på klubben “The Eye” på Nefertiti i fredags. Kände nog egentligen inte för att gå ut, men jag hittade en typ “vikt” pelare, där man kunde stå i själva inviket. Hellre det än att ligga i utviket, tänkte jag och ställde mig där. Det var perfekt. Det var en laserstrålsstrob på väggen bredvid, som inte lyckades pricka mig med laserstrålar där jag stod. He he. Så där stod jag och glodde och drack min Loka. Det är lite konstigt, i hög musik och / eller i stora, festande folksamlingar på pubar och nattklubbar, så brukar jag kunna stå i ett hörn och tänka helt klart? Så jag kom på en mängd konstiga ordvitsar och annat. Tyvärr gjorde technomusiken och Lokan att jag även glömde av dem lika fort. Men en med spöket Laban kommer jag ihåg i alla fall, den kommer i ett inlägg snart!

– träffade pappa och fick nyckeln till hans sommarhus på Tjörn, vid hans sommarhus på Tjörn. När han skulle backa ut från tomten ropade jag: “AKTA SÅ DU INTE BACKAR PÅ TRÄDET!”. Då sticker han ut huvudet och ropar “DET ÄR MITT TRÄD, JAG GÖR SOM JAG VILL!”

Förresten, en annan gång åkte vi i hans bil, det var en kall februaridag. Helt plötsligt så varvade motorn rätt mycket. Jag frågade:
-“Oj! Spann du?”
Pappa:
-“Ja, en blå spann”

Och så undrar folk var jag fått min “humor” ifrån…

– jag och Sanna var som sagt på Tjörn, där vi promenerade, lagade (och åt) mat, kollade på TV och slappade. Såg bland annat en snubbe som kallades “Crazy Legs”. Han hade dreadlocks, röd mössa, skägg och röd t-shirt. Han åt 22 korvar (med bröd) på mindre än 12 minuter. Och han var liksom inte tjock, utan rätt smal? Ser man smalare ut med dreads? Sen kollade vi på MTV också, på någon såpaliknande show där man, om man var tillräckligt efterbliven, kunde tävla om att bli ihop med två svinfula, blonda tvillingar. Då kom jag på varför jag inte haft en TV på 9 år. Man missar mycket, men slipper desto mer.

– kom hem och parkerade, satt i bilens förarsäte, Sanna satt bredvid. Skulle hjälpa henne av med sina raggsockor, för hon skulle ta på sina sandaler. Den ena hade hon redan dragit av lite, så det behövdes bara en mindre kraft till den. Den andra satt hårdare fast, så då fick jag ta i. Hela hennes ben hängde med, nästan hela vägen upp på vindrutan, sedan föll foten ner som i en yxspark, rakt på tutan. TUUUUUUUUT!

Hej svejs, tutfejs

Liknande inlägg på bloggen!

3 kommentarer till Tisdag igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier