Tisdag

Jaha, idag har det, som du kanske vet, varit tisdag igen. Jag har, som ni kanske vet, lite svårt för tisdagar. Men men.

Idag har jag först varit med Sanna på banken. Nej, lugn, jag försökte inte panta henne på pantbanken. Det var på en vanlig bank. Sen har vi varit hos min far och hälsat på och käkat lunch och hjälpt min oelaka styvmor att göra iordning en sida för “Magic Dance” på facebook. Min…

*paus. Nu ringde Per Andersson och pratade lite om nästa vecka. Sketchen vi skrev tillsammans till Mölndalsrevyn i bilen på väg hem från Sälen kom med i deras revy! Haha. “Toss-sketchen”. Så vi skall gå och kolla på den nästa fredag tillsammans. Jag berättade att min pappas sekreterare hade sett honom på TV, bland annat med badankan och den sketch som jag var med i, när Per kommer ut helt naken ur omklädningsrummet och frågar om jag sett hans badmössa. Och de hade tydligen inte ens censurerat något haha. Var det någon av er som såg det? Hur som helst, jag skall få en skiva med allt material på och jag lovade Per att bränna ner min bakomfilm jag gjorde. Nåja, nu fortsätter det vanliga blogginlägget*

…lillebror Hjalmar är asgrym på att dansa. Han dansar för en klubb som heter Magic här i Göteborg och vad jag har hört så är han rankad runt 2:a i Sverige. Grymt! Så vi fixade iordning en sida för klubben och även evenemanget som går av stapeln i början av februari. Så sök gärna efter “Magic Dance” på facebook och gå med, då blir de säkert glada, de små dansarna. 😀

Nu ikväll så har vi haft min svärfar, hans fru och dotter här på middag. Sanna gjorde grym mat som vanligt, så jäklans gott! Till efterrätt hade hon gjort en svingod lime cheesecake. Mums. Så det har absolut inte varit en speciellt kass tisdag trots allt!

Jag är även blivit påmind genom den stora hallspegeln, om att jag ser ut som någon i The Clockwork Orange när jag går omkring i lägenheten i svarta strumpor, vita långkalsonger med bruna sömmar, vit t-shirt och bowler hat. Nej, hatt har jag faktiskt inte. Eller jo! Jag har två stycken asgamla bowler hats (plommonstop), men de är för små så jag har inte på mig dem. Inte ens på tisdagar.

Hej svejs, plommonstopsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Tisdag. Åh, dessa tisdagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier