Galapremiär

Till det som är vackert

Igår var jag och sötefru på galapremiär här i Göteborg. Det var rätt coolt, de hade byggt om Konserthuset till en biograf, med plats för över 1100 gäster. Kanske till och med många fler, men det var så många som var där i alla fall.

Galapremiär av "Till det som är vackert" i Göteborg

Så här näpen kan man se ut

Filmen heter “Till det som är vackert“, av Lisa Langseth. Huvudrollerna innehavs av Alicia Vikander och Samuel Fröler. Oväntat bra film, tycker jag. Jag var ju med och kikade rätt mycket under inspelningen och fick en någorlunda klar bild för mig hur filmen skulle vara, trodde jag. Men den var lite sådär överraskande.

Filmen handlar om Katarina (Alicia Vikander), som verkar ha levt ett rätt pissigt liv. Hon bor i en förort till Göteborg tillsammans med sin kille. Hennes mamma dricker lite för mycket. Det är inte så mycket som berör henne, förutom klassisk musik. Vid något tillfälle lyckas hon smyga in på Konserthuset i Göteborg, mitt under en pågående repertoar. Hon lyckas även, av en slump, få en provanställning som receptionist. Och så börjar hon hänga med Adam (Samuel Fröler) som är huvuddirigent. Vilket givetvis inte kan vara bra.

En av mina punkter jag har på min “Bucket List“, alltså nånting jag skall göra innan jag dör, är att hamna på imdb.com (International Movie DataBase) och kan ni tänka er; jag är med. Nu har jag jag ju ganska många filmmänniskor runt mig och jag antar att de allra flesta är med där, men nu är även JAG med där. He he. I och för sig bara som “extra-runner” (jag sprang extra fort), men ändå! Och kan ni tänka er; enligt imdb.com är min “Starmeter” 118% uppåt! Inte den blekaste om vad det betyder! 😀

Jag fick se mitt namn smyga upp från golvet, uppå den jättestora bioduken och försvinna upp i taket, någonstans. Så nu är det gjort. Fast å andra sidan så jobbar jag ju med Irene Huss nu också, så risken finns väl att man får se sitt lilla namn vina förbi rätt framför näsan på en igen, någon gång.

Hej svejs, rollistefejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier