Folk brukar säga att lapplisor och poliser och träslöjslärare (träslöjdslärare*) inte har någon humor, men jag vet vilken yrkesgrupp som lider av en kraftig humorbrist. Eller så är det jag som borde dra lite bättre skämt. För några år sedan när jag var hos en ny tandläkare så skulle jag laga ett hål.

Tandläkaren:
– “Vet du om du är allergisk mot bedövning”?
Henrik:
-“Nej, det är jag inte”
Tandläkaren:
-“Bra”
Henrik:
-“Eller vänta lite…iofs…”
Tandläkaren:
-“…?”
Henrik:
-“Förra gången jag var hos tandläkaren, så fick jag bedövning…och då liksom tappade jag känseln här, typ…?” (Här gör jag en cirkelformad rörelse med handen över kinden).
Tandläkaren ser stenhård ut några sekunder, sen skiter hon i bedövningen och börjar borra.

I förrgår var jag hos tandläkaren igen. De gjorde en liten snabbundersökning där det ingick att fota visdomständerna. Så jag fick först gapa, fick en en gul stoppskyltsliknande grej i munnen, bet ihop, de sprang ut, KLICK, de kom in, bytte grejen mot en annan och på motsvarande sida, sprang ut, KLICK, sen kom de in. En av dem började knappra på datorn. Efter några sekunder sa jag:

-“Åh nej!”
Tandläkaren:
-“Oj, vad är det som är fel?”
Henrik:
-“Fasen, jag tror jag blundade på ena fotot. Åh, så typiskt!”
Tandläkaren:
-“Eeeh…men alltså det är ju röntgen…så det kommer liksom inte synas på bilderna om du blundar”
Henrik:
-“…eh……okay, va bra….”

Hej svejs, borrfejs

* tack Robert för att du påpekade mitt stavfel 04:31 natten till söndagen den 16 november.

8 kommentarer till Tandläkarskämten som inte gick hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier