Folk brukar säga att lapplisor och poliser och träslöjslärare (träslöjdslärare*) inte har någon humor, men jag vet vilken yrkesgrupp som lider av en kraftig humorbrist. Eller så är det jag som borde dra lite bättre skämt. För några år sedan när jag var hos en ny tandläkare så skulle jag laga ett hål.

Tandläkaren:
– ”Vet du om du är allergisk mot bedövning”?
Henrik:
-”Nej, det är jag inte”
Tandläkaren:
-”Bra”
Henrik:
-”Eller vänta lite…iofs…”
Tandläkaren:
-”…?”
Henrik:
-”Förra gången jag var hos tandläkaren, så fick jag bedövning…och då liksom tappade jag känseln här, typ…?” (Här gör jag en cirkelformad rörelse med handen över kinden).
Tandläkaren ser stenhård ut några sekunder, sen skiter hon i bedövningen och börjar borra.

I förrgår var jag hos tandläkaren igen. De gjorde en liten snabbundersökning där det ingick att fota visdomständerna. Så jag fick först gapa, fick en en gul stoppskyltsliknande grej i munnen, bet ihop, de sprang ut, KLICK, de kom in, bytte grejen mot en annan och på motsvarande sida, sprang ut, KLICK, sen kom de in. En av dem började knappra på datorn. Efter några sekunder sa jag:

-”Åh nej!”
Tandläkaren:
-”Oj, vad är det som är fel?”
Henrik:
-”Fasen, jag tror jag blundade på ena fotot. Åh, så typiskt!”
Tandläkaren:
-”Eeeh…men alltså det är ju röntgen…så det kommer liksom inte synas på bilderna om du blundar”
Henrik:
-”…eh……okay, va bra….”

Hej svejs, borrfejs

* tack Robert för att du påpekade mitt stavfel 04:31 natten till söndagen den 16 november.

Liknande inlägg på bloggen!

8 kommentarer till Tandläkarskämten som inte gick hem

 • Eva skriver:

  Rätt åt dig, knäppgök. Jag har äntligen hittat en tandläkare som vet att rödhåriga (även de grånande) är bedövningsresistenta och behöver extra mycket… Jo, det är sant! Eller också låter hon mig bara hållas för att hon är tycker synd om mig.

 • Syster (D)Yster skriver:

  Ha!!! Här e hon igen! Det är många uti vida världen som inte fattar skämt; Jag röntgade halsen för några år sen, å eftersom jag var skitskraj försökte jag skämta; Vänta, ska jag va med på bild måste jag kamma mig först..! Sköterskan tittade lika glatt på mig som om jag just eldat upp hennes hår. Jag insåg att det inte va läge för nästa skämt; kamma flimmerhåren alltså..! (suck)

 • Ninja skriver:

  Läkare har heller ingen humor. Jag var på ett besök och frågade om jag skulle nödslaktas så gick han bara vidare och ställde nästa fråga.

 • Christina skriver:

  När jag var hos min tandhygienist (som för övrigt är helt fantastisk!) hade hon besök av en tandläkare och sköterska. De hjälptes åt alla tre att ta röntgenbilder på en arg tand i min mun. Men det blev ingen bild. Väldigt konstigt. De försökte flera gånger och startade om maskinen osv. Plötsligt börjar hygienisten skratta…de har i sin iver att hjälpa varandra glömt att rikta röntgenmaskinen mot min mun, den fotade golvet varje gång. För många kockar…? Hehe.

 • annelee skriver:

  Varje gång när jag kommer till min tandläkare, så händer alltid samma sak: Jag går in, säger hej,hej… Sätter mig i stolen, min tandläkare proppar munnen full med diverse vertyg, typ en slang som spolar vatten, en annan vit krullig sak som antagligen ska suga upp vatten och saliv, han tar ytterligare ett metall föremål för att peta i mina tänder. Då, just i det här obekväma tillsåndet börjar han alltid att prata med mig OCH förväntar sig att jag ska kunna svara… det blir alltid: grrahh gulp splasch… Hur f-n tänker han egentligen!? Samman visa varje år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier