Svullo

Kom tebax!

Jag satt här och kollade på gamla youtubeklipp, bland annat på Micke “Svullo” Dubois.  Vet inte hur många av er som insåg vilket geni han egentligen var? Han var så sjukt grym…och hålet han lämnade efter sig är helt enormt.

Detta klippet med Alice Timander tycker jag är ett av de roligaste och även charmigaste. För det hade han, samtidigt som han kunde vara otroligt äcklig så kunde han ändå vara fantastiskt charmig.

Sen tänkte jag lite till på karaktären “Skägget” som han körde ett tag (i Sputnik). Han var hemma hos bland andra Alice Timander, Sunge Mangs och Anna Lind (men även Tommy Körberg, Bosse Larsson, Lili & Susie, Billy Butt och Clabbe af Geijerstam). De tre förstnämnda är döda idag, men det är just besöket hos Anna Lind som det blir så påtagligt weird. Jag kollade på klippet en gång först och när det var slut så kom jag att tänka på deras öden. En av dem blev knivhuggen till döds och den andra hängde sig i källaren. När jag sedan såg klippet igen och hade detta i tankarna, så kändes det som att jag skulle skratta och gråta samtidigt. Så komiskt och så tragiskt. Suck.

Men sånt behöver man ju inte tänka på, även om det ibland bra att göra det emellanåt, så att man inte tar allting för givet.

Micke dubois svullo roligaste

Copyright: Robert Löfberg @ http://www.mickedubois.se

Hej svejs, Svullofejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Svullo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier