Sveriges roligaste

– visst det är kanske en rolig blogg, men SÅ rolig?

Haha, jag fattar ingenting, men om man söker på “sveriges roligaste blogg” på google, så kommer Pers perversa verser upp FÖRST? Okay, jag tycker den är jätterolig själv, eftersom jag inte kommer ihåg vad jag skriver och när jag sedan läser vad jag skrivit och jag skriver vad jag själv tycker är roligt, så skrattar jag. Haha.

Nåja, jag fortsätter att skoja med min lilla humorblogg. “Sveriges roligaste blogg“…jo jag tackar 😀

Hej svejs, jätteroligt fejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier