Det är inte lätt att vara lärare i dagens skola.

Först blir de slagna och sen blir de sparkade

Kom att tänka på den gamla skolans (?) lärare vi hade på min gamla skola i Lindome. En hade alltid två klockor, en hade sprängt en ugn en gång så han flög iväg men skorna stod kvar, en slog näven i katedern så hårt en gång så att benen (på katedern) vek sig och han fick den på fötterna, en slängde nyckelknippor efter en…

En av lärarna på min gamla skola var så vindögd så hon alltid hade dubbelt så många elever som hon egentligen skulle ha på sina lektioner. När hon stack ut huvudet genom dörren och skrek ”KOM IGEN, NU BÖRJAR VI!” så såg ju ingen vem hon tittade på, så alla som stod inom en 23 metersradie tågade snällt in i klassrummet. Jag undrade ofta var hennes ’döda vinkel’ satt…misstänker att den satt bakom ena knät.

Hej svejs, lärarfejs

Liknande inlägg på bloggen!

5 kommentarer till Stackars lärare

 • Sandra, Olas syrr skriver:

  Märkligt… Alltså det är märkligt att just nyckelkastning verkar vara en specialtitet för lärarna i Lindome. Min yngsta son hade en liten tant som klassföreståndare de första tre åren. Hon såg hur snäll ut som helst, men hon var tydligen officiell mästare i att svina nycklar på skolbarn.

  Har aldrig hört att detta har hänt i nån annan skola!

 • Syster (D)Yster skriver:

  Tjena… Sen får vi ju inte glömma ”Gäddan”.. Förutom att vi undrade NÄR han skulle drunkna i duschen, så hade han ofta ryggskott. Uppenbarligen har din syster taskig reaktionsförmåga ( alt. är hon självdestruktiv), för hon fick OFTA bära hans fåtölj,….nä, portfölj, ska de va. Hon ville aldrig synas, men hur lite uppmärksamhet drar man till sig när man går bakom en böjd lärare, kånkandes på en stor portfölj…?

 • Bernsson::.. skriver:

  En av gångerna var det gympalärare Kjell som kastade nycklarna på Johan Karlsson, det kan Linus Frickeus vittna på och jag själv såg när vår SO lärare Jan Någotsson kastade nycklar på Daniel Olsson….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier