Kniv-Lisa igen

Jaha, nu skulle jag ju lagt upp något av mina tidigare ”spontanphotoshopparoffer”, men eftersom jag blev uppsagd från mitt jobb igår så firar jag det genom att göra saker jag bara tycker är SVINKUL! Så jag tog återigen några bilder från Kniv-Lisa och gjorde om dem. Jag vet, många frågor dyker upp när man ser bilderna; Vad gör Rödluvan på en av bilderna? Hur elastiska fingrar har Kniv-Lisa egentligen? Fanns det verkligen ingen större bandana? Varför slänger hon sina slängpussar? Var har jag lagt min farfar? Är alla hundar vattentäta? Många frågor… Men här är hur som helst bilderna. 🙂

Sidan med blandade Knivlisa-bilder hittar ni här

Nöjerer

Vatos Knivos! Jag svär, jag skär!

dsgfdsg

Det är dumt att slänga alla, ifall man åker utomlands och fastnar i pusskontrollen!

Hej svejs, photoshop-knivlisafejs!

5 kommentarer till Spontanphotoshoppande 2: Kniv-Lisa

  • Henrik skriver:

    En annan fråga som jag kom på nu när jag tittade igenom inlägget är: Vad tusan gör RÖDLUVAN i L.A? Bor inte hon i New York?

  • LillAnna skriver:

    Jag blev också helt FULL av frågor! Vart kan man köpa denna fantastiska huvudbonad? Måste man återvinna slängkyssar? Kan man inte skapa nya? Och blir det en tillräckligt bra jord av hennes komposterade kyssar, eller måste man lägga till en jäkla massa maskar som hjälper till på traven? Är hon släkt med knivNisse? Hur många nitar har nån stackars barnarbetare nitat i hennes skärp? Blev hon ihop med den COOLA feta killen och hur bra i sängen är han egentligen? Är det hennes naturliga hårfärg eller har hon blivit helt ruinerad hos en grym homosexuell frisör? Kanske hon skulle se bättre ut som platinablondin? Kan hon hålla sina händer på nåt annat sätt eller har dom fastnat? Är hon vegan? Knäckebröd? Gillar hon det? Känner mig just nu väldigt vilsen…

  • Henrik skriver:

    @LillAnna; svaren är ja, ja, nej, jo, nej, nej, jo, kanske, vet ej, jo, nej, nej, nja, vet ej, kanske, nej och slutligen ja! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier