Kniv-Lisa igen

Jaha, nu skulle jag ju lagt upp något av mina tidigare “spontanphotoshopparoffer”, men eftersom jag blev uppsagd från mitt jobb igår så firar jag det genom att göra saker jag bara tycker är SVINKUL! Så jag tog återigen några bilder från Kniv-Lisa och gjorde om dem. Jag vet, många frågor dyker upp när man ser bilderna; Vad gör Rödluvan på en av bilderna? Hur elastiska fingrar har Kniv-Lisa egentligen? Fanns det verkligen ingen större bandana? Varför slänger hon sina slängpussar? Var har jag lagt min farfar? Är alla hundar vattentäta? Många frågor… Men här är hur som helst bilderna. 🙂

Sidan med blandade Knivlisa-bilder hittar ni här

Nöjerer

Vatos Knivos! Jag svär, jag skär!

dsgfdsg

Det är dumt att slänga alla, ifall man åker utomlands och fastnar i pusskontrollen!

Hej svejs, photoshop-knivlisafejs!

Liknande inlägg på bloggen!

5 kommentarer till Spontanphotoshoppande 2: Kniv-Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier