Söndag igen

och snart är det tisdag

Det är söndag (i och för sig lite beroende på när du läser detta). Det har varit en relativt lugn helg. Igår, till exempel, letade jag efter den trådlösa musen. Den låg i kylskåpet. Var annars. Och så var jag och kollade när min lillebror tävlingsdansade. Det gick bra. Sen blev det party.

Några roliga dialoger från igår:

Tjej sträcker fram näven och säger:
-“Hej! Kattis!”
Jag:
-“Hej! Öh…till vad?”
Tjej:
-“Vaddå..?”
Jag:
-“Eller..ja…vad sa du?”
Tjej:
-“Kattis?”
Jag:
-“Jasså. Jag tyckte du sa ‘grattis'”

Jag:
-“Per, när är du född?”
Per:
-“Ja, lite grann”

(han tyckte jag frågade om han var full)

Vi var på Yaki-da igår också. Och sen fyllekäkade vi på Sjuans gatukök. Jag minns hur jag bar in Jonis flickvän och sa att hennes sista önskan var att få en svinstor hamburgare. Det funkade, alltså, hennes sista önskan var att JAG skulle få en svinstor hamburgare. Sjysst!

Nåja, imorgon blir det till att jobba med filmprylarna igen, så det blir lugna puckar i afton.

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier