Sådant fordon

sådana skodon

Jag fick låna en bil av min  far för att köra lite saker med. Den har stått under ett träd ett tag och antagit en mer naturlig lackkonservation. Hemma hos oss är de ännu inte färdiga med allt, så det ligger ett och annat hekto byggdamm på golven. Detta fastnar under mina skor, men det verkar vara något speciellt med dem, eftersom skorna och byggdamm verkar vara otroligt fästa vid varandra. Först trodde jag skorna var gjorda i Dammark, eftersom det var så mycket damm på marken, men sen kom jag på att jag köpte dem i Miami. Gatan utanför är extremt nyasfalterad också.

Det såg lite roligt ut när jag kom ut till bilen igen.

Dammit!

Dammit!

På tal om spår, kommer ni ihåg historien om “Svenska spårket“? 😀

Hej svejs, smutsbilsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Somliga går med skitiga skor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier