Pånyttfödd

och japp, jag blev återigen en nätt liten pöjk på cirka 95120 gram och skägg

Jag var och fick massage häromdagen. Jädrigt gött och sjukt välbehövligt!

När jag gick därifrån kände jag mig som en pånyttfödd människa, aaaaaah. Och precis som vissa åkattraktioner på Liseberg, så fanns det tydligen en kamera som tog kort på ens fejs när man var som mest oförberedd. I receptionen på väg ut fick man chans att köpa kortet. Jag gjorde det. Det var det roligaste kortet jag tog den förmiddagen åtminstone.

Efter massagen hos Alexis kände jag mig pånyttfödd

Tittut! Ja, faktum är att jag verkligen ser ut att bli född igen...??

Hej svejs, massagekamerafejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier