Smack!

Idag gick det bra, förresten. Jag har varit och fått mer information om ett jobb, mitt första ”riktigaanimationsjobb. Det blir en svensk filmproduktion, eller ja, två stycken filmer som skall spelas in. Minst. Det var en fantastiskt nervös natt och än makalöst nervös morgon (i dubbel bemärkelse då min maka ej var hemma). Men jag kommer ju jobba med riktiga proffs, så nu känns det asgrymt igen efter att ha varit på möte där idag. Mer info kommer säkerligen dyka upp senare.

Jo, vad tusan, det var ju inte det jag skulle skriva! Jag skulle ju skriva att jag i vanlig ordning skulle mosa ihjäl en bananfluga till döds, så att den avled, men jag missade ett par gånger. Tror det är något med avståndsbedömningen. Hur som helst, nu är det små blodfläckar överallt; på samtliga skärmar, på tangentbordet, på laptopen, på väggen… Trodde jag. Men sen kom jag på att jag faktiskt käkade en cheeseburgare samtidigt som jag försökte mosa den rackaren!

HA!

Där fick du. Och jag.

Hej svejs, vila-i-frid-bananflugjävelfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Smack, sa det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier