Idag hände det något väldigt konstigt. Jag var och lämnade in bilen på en verkstad vid Stigs Center i Göteborg och på vägen till bussen kände jag att jag inte hade några som helst krafter kvar. Så jag gick in och köpte två ostburgare på en närliggande hamburgerrestaurang (ni vet den där välkända som inne på Scandinavium tar 5 kronor för en mugg vatten, även om det är en person som håller på att svimma lite längre bort).

Jag satt där i godan ro och åt, samtidigt som jag skickade meddelanden på min mobil. Plötsligt kommer det en ganska stor fluga flugandes, på ganska låg höjd. Men plötsligt så stiger den och stiger ännu mer och håller på att flyga rakt in i min näsa! Jag blev helt rädd, så jag tänkte jag skulle vifta bort den sådär snabbt, men givetvis slår jag till mig själv i fejset med mobiltelefonen… Det gjorde inte ont, men jäklar vilken ljudeffekt som uppkom vid själva käftsmällen!

Två små norska flickebarn satt och fnissade och pekade på mig i en dryg halvtimma efteråt.

Hej svejs, flugsmällsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier