Humor i två akter

som en förfest och en efterfest

Fast, det borde ju iofs vara någon form av fest där mellan också…? Usch, vilken dålig jämförelse.

Nåja, vi satt vid köksbordet och drack varsin jätteäcklig drink (den var för söt) och käkade grillspett och höll på att äta upp en möglig tomat för en stund sedan. Vi pratade om saker som fick en att skratta högt, och jag skrattar ju högt ganska ofta. Speciellt nu, när jag upptäckt “How I met your mother” på riktigt, typ.

Sanna berättade om att hon och hennes syster hade några VHS-band med blandat innehåll, bland annat “Tecknade pärlor“. (Kommer ni ihåg att det även fanns “Tecknade pärlor – för vuxna“? I dessa var det lite mer våldsamt, Tom och Jerry kanske bonkade på varandra med stekpannor och osthyvlar. Annat är det idag).

På ett av banden var det filmer med “Droopey“, den lama hunden som jag aldrig riktigt förstått mig på. Förrän nu. Fast iofs, det är nog vargen jag skrattade åt mest, speciellt när han uppvisar uppenbara problem att hoppa upp på sin häst. Jag kunde inte sluta skratta, det är SÅ sjukt. Det var det roligaste jag sett på länge. Hahahaha.

Kort och gott, först skrattade jag asmycket när Sanna försökte förklara när det kommer en tjur springades till vargen och ropar “MOO MOO MOO BA BA BA MO MO MO BA BA BA“, för att han vill varna för Droopey och hans får som äter upp ALLT i sin väg. Hon är så söt när hon förklarar, så det tyckte jag var skitkul. Men sen när jag såg hela klippet på youtube så skrattade jag så jag nästan fick tårna i ögonen. Genialt!

Hej svejs, rida-upp-och-ner-fejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Skratt i två akter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier