Det är otroligt roligt med folk som inte förstår att man skämtar, som till exempel tandläkare. Här är några färska situationer:

flygplats skämt säkerhets kontroll

Landvetter flygplats 1:

När vi flög till USA för någon månad sedan så hände det något jättefestligt på flygplatsen.

Först när vi stod i säkerhetskontrollen så smög jag fram med bäbisen i famnen och påkallade en av vakternas uppmärksamhet.

– “Ursäkta, skall jag lägga bebisen i en sån där blå låda?”

Vakten tittade på mig som om hon sett Justin Bieber med bar underkropp. Hon började grimasera och det såg ut som hon fick ett litet epileptiskt semianfall i mitten av ansiktet och någon i kön sa “men neeeej” och sen började vakten skratta och folk såg märkbart lättade ut.

Landvetter flygplats 2:

Strax efter detta var jag ju tvungen att uppdatera min facebookstatus med det som nyss inträffat och hur roligt det var med folk som inte förstår att man skämtar. Men efter en stund var det dags igen. Vi stod vid sista kontrollen innan vänthallen och när det blev vår tur steg vi fram mot det där dubbelbåset där de låst in två stycken passvakter. “Vår” vakt upptäckte att Sanna hade en kaffemugg i handen;

Vakten:
– “Vad har du där i muggen?”
Sanna:
– “Eeeh…kaffe…? Skall jag dricka upp den innan vi går in? Eller skall jag kasta den?”
Vakten:
– “Ja du, du kan ju inte ta med den in”
Sanna:
– “Ok…?”
Vakten:
– “Du kan lämna den här, jag tar hand om den”
Sanna:
– “Ok, tack…”
Vakten:
– “Vänta nu, har du mjölk i?”
Sanna:
– “Ja….?”
Vakten:
– “Nej usch, då vill jag inte ha den”

Och så började bägge vakterna skratta (den andra vakten såg först inte ut som att han förstod att hans vaktkollega skämtade heller, han undrade väl om det kommit några nya regelparagrafer i passvakternas instruktionsbok). Till saken kan tilläggas att Sanna har väldigt dåliga erfarenheter när det kommer till passkontroller och dylikt, så man förstår ju att hon blir riktigt nervös när det börjar bli konstigt i kontrollen 🙂

Flygplatsen Fort Worth, Dallas, Texas, USA:

När vi var på väg hem och var på flygplatsen i Fort Worth så fick jag gå in i en såndär kroppscanner. Då sa vakten:

“STAND STILL STAND STILL STAND STILL STAND STILL STAND STILL STAND STILL STAND STILL STAND STILL GET OUT OF THERE WHAT ARE YOU WAITING FOR”

och jag höll på att garva ihjäl mig.

Hur kommer det sig att flygplatspersonal får skämta HUR mycket som helst, men inte vi som skall flyga? 😀

Hisstant i Annedal:

Slutligen, här om dagen steg det förresten på en dam i hissen när jag var på väg upp. Det var under Göteborgsvarvet, så det var ganska krångligt att ta sig fram i stan och damen i fråga har rullator.

Damen:
– “Jag åker med till våning 1!”
Jag:
– “Det gör du rätt i!”
Damen:
– “Det är jättejobbigt nu ju, det går ju inga spårvagnar!”
Jag:
– “Till våning 1?”
Damen:
– “Nej, 2:an” (spårvagn nr 2 går utanför vårt hus)
Jag:
– “Eh, nej just det. Det är jobbigt”

Tystnad.

Men det bästa är ändå när jag, som skämtar väldigt mycket, inte förstår andras skämt. Speciellt när man tänker efter och kommer på att det var bland det roligaste som hänt och att man bara stod där som ett stort situationstecken…

Hej svejs, skämtfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier