Skäggbloggen

– mitt skäggiga fejs på besök

Jag var ute och lämnade lite prylar i mitt garage i Lindome häromdagen. På vägen hem så kom jag att tänka på Skäggbloggen, en fantastisk tillgång och inspirationskälla för kvinnor och män med skägg.

Då kom jag på en annan sak. För tusan, Skäggered ligger ju i Lindome! Dessvärre kom jag på detta något sent, men vad gör man inte för landets bärare av kind- och hakskydd av mänsklig anletspäls? Jag åkte dit, tog ett kort och åkte därifrån. Väl hemma la jag upp bilden på Skäggbloggens facebooksida. Svaret lät inte vänta på sig då jag plötsligt fick en förfrågan om man även fick lägga upp bilden på bloggen? Självklart! Och där hamnade jag.

Så här såg det ut:

Det låter som en ridklubb för skäggiga

Det låter som en ridklubb för skäggiga (http://skaggbloggen.se)

Och de tycker jag är fin! Jag blev så glad när jag läste det att skägget spretade åt alla håll, det såg ut som jag hade en elektrifierad bäver i ansiktet. Mustaschen åkte upp i näsan och jag nös ett par gånger. Glädjenys! A-TJO VAD DET VAR LIVAT!

Hej svejs, skäggbloggsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Skägg-Henrik på Skäggbloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier