Jag är ju en av dem som kör med Waze i min mobil. Waze är en GPS-applikation där man kan bli uppdaterad om t ex olyckor och annat fräsigt. Och som de flesta andra GPS:er så kan man även få en vägbeskrivning om man knappar in sin önskade destination.

Om man inte har gjort det redan, så blir man varje gång man startar applikationen påmind om att man inte laddat ner röstfilerna på svenska. Min kollega Tobias råkade trycka på “JA” vid ett tillfälle när han startade sin och laddade därmed ner dem. Och sen fick han inte tyst på mobilen! Jag vill undvika detta, därför har jag tryckt på “NEJ” varenda gång. Utom en gång, när jag av någon outgrundlig anledning fick för mig att VRIDA på telefonen (nej, jag hade inte laddat ner någon “Tusen Nålar-Applikation”, utan jag bara gjordet det, liksom, typ) och då när jag skulle trycka på “NEJ” så tryckte jag på “JA” och då började telefonen ladda ner!! Jag fick panik och började trycka på knappar, dra med fingrar upp och ner, hojta på tre olika språk men insåg att mobilen nu var så seg att jag inte skulle hinna. Så jag slet helt sonika ut batteriet.

Tydligen så hann den ladda ner åtminstone några få filer, bland annat ordet “sedan“. Först trodde jag att rösten rabblade upp karossversionen på mötande bilar, men då skulle det ju i alla fall låtit “sedan… sedan…… kombi….. sedan…….. cabbe……. sedan……… SUV……“, men nu låter det bara “sedan…… sedan…… sedan…… sedan…… sedan…… sedan…… sedan…… sedan……” som i “Sväng av till höger i korsningen, kör SEDAN vänster

Om jag möter en annan bilist som har samma problem, så skall jag ropa “ANDRA SEDAN ÄR NI KLARA!”

Hej svejs, sedansedansedansedansedanfejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Sedan….sedan…..sedan…..sedan…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier